WIE ZIJN WIJ

Chayenne
Anahit
Anna
Selin
Homa
Chow
Kiara
Quinten
Natacha
Aicha
Joanna
Bert
Sonia
Chayenne
Dalila

ONS WERK

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

MY STORY

India in een notendop: geboren in Gent, 26 jaar, half Grieks, half Iraans, schorpioen, woonde en werkte verspreid over de hele wereld.

Ik was 15 toen ik besloot om met school te stoppen..

.. om mijn droom in de paardenspringsport na te jagen! Want ik kreeg dé ultieme kans om bij één van de beste stallen in Argentinië te rijden. Na een paar maanden sloeg ik mijn vleugels verder uit en in de jaren erna werkte ik bij verschillende stallen over de hele wereld: in Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Canada.

In 2016 – ik was toen 20 – nam ik een ‘tussenjaar’..

.. dus ik boekte een enkele reis naar Australië. Ik bleef daar ruim een jaar en kort samengevat kan ik zeggen dat dit de meest magische ervaring in mijn leven was! Tijdens mijn tijd in Australië reisde ik ook naar Nieuw-Zeeland, Fiji en Indonesië. Alleen met een rugzak en helemaal alleen.  

Na dit avontuur keerde ik terug naar Europa…. daar werkte ik onder andere in Frankrijk en Zwitserland. Ik heb werkelijk álle baantjes gehad die je maar kunt bedenken :)!

Maar… hoe ontstond D-Nails?

Tijdens mijn jaren in het buitenland bezocht ik regelmatig mijn vrienden en familie in België. En dan wilde ik – als nagelfreak – ook altijd mijn nagels laten doen. Maar tegen de tijd dat ik eindelijk terecht kon, had ik altijd het land alweer verlaten. Dus ik zei altijd gekscherend tegen mijn vrienden en familie: “Als ik óóit écht terugkeer naar België, begin ik een nagelsalon die zónder afspraak werkt!”.

In 2018 voegde ik daad bij het woord..

.. ik keerde terug naar België en mijn gekscherende opmerking werd waarheid. Ik richtte D-Nails op: een nagelsalon die zónder afspraak werkt. Nu, twee jaar later, hebben we een team van 18 stylisten, twee vestigingen én een opleidingscentrum (D-Acadamy)! De afgelopen twee jaar waren waanzinnig, maar zó de moeite waard!

Mijn doelen die ik 24/7 nastreef

Altijd blijven groeien en onze salons áltijd blijven verbeteren. Op alle mogelijke manieren!

Goed om te weten

Ik ben geen nagelstylist
Ik doe digitale marketing, PR, personeelszaken, telefonisch- en mailcontact, zakelijke verzoeken, sociale media, organisatie rondom D-Acadamy en accounting/financiën.

India Daskalides

Founder