Private

Training

SONIA LAAT JOU UITBLINKEN!

Ze doet er alles aan om jou (nóg) beter te laten worden in de nageltechnieken die jij graag wil (bij)leren. Ze past zich moeiteloos aan aan alle onderwijsniveaus: van beginner tot expert. Sonia heeft altijd handige tips & trics voor jou in petto! En niet geheel onbelangrijk: Sonia is ontzettend vriendelijk!

SONIA | OPGELEID OVER DE GRENS EN DAT MERK JE!
No offence, maar wij Belgen bakken er niet veel van als het gaat om nagelcurussen- en opleidingen. Dat kan écht beter! Zo kunnen wij nog wat leren van de landen om ons heen. Kijk naar Sonia. Zijn is Portugees en in Portugal opgeleid tot schoonheidsspecialiste. De opleiding tot schoonheidsspecialiste duurt maar liefst vijf (!) jaar en is zeer intensief. Korter of sneller je diploma behalen is niet mogelijk: vijf jaar it is.

Sonia

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN PRIVÉ-TRAINING VAN SONIA?
  • Duur: 120 
  • Prijs: € 180,- 
  • Duur: 240 minuten
  • Prijs: € 360,-
  • Duur: 480 minuten (Full day private training)
  • Prijs: € 700,-

Locatie: Gent

DIT (VERKOOP)PRAATJE KOMT RECHT UIT MIJN HART!

Natuurlijk wil ik onze D-Acadamy-opleidingen aan je verkopen. Maar wat ik schrijf over mijn opleidingsteam, komt recht uit mijn hart. Sonia en Marlene léven voor nagels! Het is hun passie en misschien zelfs wel hun obsessie! Een soort way of life :)! En hoewel ik zelf geen nagelstyliste ben; ik zie én voel de passie bij deze meiden. En ik herken deze drive als geen ander! Ik ben ontzettend trots op en blij met deze meiden!

Mijn advies: laat je kans niet glippen en boek snel een opleiding, cursus, training of bootcamp bij onze toppers van de D-Acadamy!

VRAGEN OF MEER INFO OVER ONZE D-ACADAMY?

Klik hier voor meer info of stuur mij een DM!

Hugs & Kisses
India
WAY OF LIFE
Passion
100%
Obsession
100%
Proud
100%

© Copyright 2023 D-nails. All rights reserved. Webdesign by Gripp_D