Private

Training

SONIA | OPGELEID OVER DE GRENS EN DAT MERK JE!
No offence, maar wij Belgen bakken er niet veel van als het gaat om nagelcurussen- en opleidingen. Dat kan écht beter! Zo kunnen wij nog wat leren van de landen om ons heen. Kijk naar Sonia. Zijn is Portugees en in Portugal opgeleid tot schoonheidsspecialiste. De opleiding tot schoonheidsspecialiste duurt maar liefst vijf (!) jaar en is zeer intensief. Korter of sneller je diploma behalen is niet mogelijk: vijf jaar it is.

DIT (VERKOOP)PRAATJE KOMT RECHT UIT MIJN HART!

Natuurlijk wil ik onze D-Acadamy-opleidingen aan je verkopen. Maar wat ik schrijf over mijn opleidingsteam, komt recht uit mijn hart. Sonia en Marlene léven voor nagels! Het is hun passie en misschien zelfs wel hun obsessie! Een soort way of life :)! En hoewel ik zelf geen nagelstyliste ben; ik zie én voel de passie bij deze meiden. En ik herken deze drive als geen ander! Ik ben ontzettend trots op en blij met deze meiden!

Mijn advies: laat je kans niet glippen en boek snel een opleiding, cursus, training of bootcamp bij onze toppers van de D-Acadamy!

VRAGEN OF MEER INFO OVER ONZE D-ACADAMY?

Klik hier voor meer info of stuur mij een DM!

Hugs & Kisses
India
WAY OF LIFE
Passion
100%
Obsession
100%
Proud
100%
TRAININGEN BABYBOOM | COLORBOOM | NAIL SHAPES | NAIL PERFECTION

Sonia

leuk om te weten...

Sonia is buitengewoon gepassioneerd als het gaat om nail art. Daarom heeft de D-Acadamy binnenkort ook nail art opleidingen beschikbaar!

© Copyright 2023 D-nails. All rights reserved. Webdesign by Gripp_D