Permanente Make-up

Pmu

(Semi) Permanente Make-up

WORDT WAKKER MET DE PERFECTE WENKBRAUWEN!

Ben je niet helemaal tevreden met je eigen wenkbrauwen? Omdat ze bijvoorbeeld niet vol genoeg, dun of onregelmatig zijn? Dan teken je ze waarschijnlijk dagelijks bij met een wenkbrauwpotlood. Of je vult ze op met wenkbrauwpoeder. Dat kost iedere dag tijd én een flinke dosis concentratie. Met PMU – dit staat voor (semi) permanente make-up – ben je de komende jaren van dat probleem verlost! Word wakker met mooie, volle, natuurlijke wenkbrauwen. Wenkbrauwen die perfect passen bij jouw gezicht! Er zijn vier verschillende soorten PMU-wenkbrauwbehandelingen: microblading, microshading, powder brows/ombre brows en combo brows. Ik leg je uit welke behandelingen er zijn, wat de verschillen zijn en wat de behandelingen kosten.

Microshading & Microblading

WAT IS HET VERSCHIL?

Beide technieken zorgen voor vollere wenkbrauwen.Maar wat zijn dan de verschillen?

Previous slide
Next slide
Powder / Ombrebrows

CREËER EEN POEDERLOOK!

Deze techniek zorgt voor wenkbrauwen met een zacht poedereffect. Alsof je je wenkbrauwen perfect heb gepoederd! Powderbrows/ombrebrows worden gezet met een schaduwtechniek. Daarbij gebruiken we een apparaat dat lijkt op een tattoomachine. Met een kleine naald en snelle handbewegingen creëren we een soort pixels die ervoor zorgen dat de wenkbrauwen gepoederd lijken. Hoe meer lagen we aanbrengen, hoe voller jouw wenkbrauwen lijken! Natuurlijk zorgen we er altijd voor dat jouw wenkbrauwen er wel natuurlijk uit blijven zien.

PMU-BEHANDELING
DE EERSTE SESSIE

Een volledige PMU-wenkbrauwbehandeling bestaat uit twee sessies. Bij de eerste sessie ‘meet’ de PMU-artiest jouw gezicht en bepaalt, samen met jou, de perfecte wenkbrauwvorm bij jouw gezicht. Neem gerust foto’s mee van een gewenste wenkbrauwlook! Zijn jullie eruit? Dan tekent de PMU-artiest de wenkbrauwen op jouw gezicht met een wenkbrauwpotlood en verwijdert overbodige haartjes. Daarna kiezen jullie samen de juiste pigmentkleur. Ben je tevreden? Dan tatoeëert de PMU-artiest de wenkbrauwen. Deze eerste sessie duurt ongeveer twee uur.

Goed om te weten: de eerste vijf dagen na de eerste behandeling zijn je nieuwe wenkbrauwen donker. Tijdens het genezen van de wenkbrauwen – dit duurt ongeveer vier weken – wordt de kleur van jouw wenkbrauwen lichter en daarmee natuurlijker.

NA VIER TOT ZES WEKEN
DE TWEEDE SESSIE

Vier tot zes weken na de eerste behandeling kom je bij ons terug voor een tweede behandeling. Tijdens deze behandeling perfectioneren we jouw nieuwe wenkbrauwen. Deze sessie duurt ongeveer één uur.

BELANGRIJK

EEN GOEDE VOORBEREIDING & NAZORG

india rond

Het is belangrijk je goed voor te bereiden op een PMU-behandeling. Daarmee genezen je wenkbrauwen na de behandeling sneller. En je verkleint de kans op bijvoorbeeld ontstekingen. 

Zo bereid je je goed voor op de behandeling:

Na de behandeling is het belangrijk je nieuwe wenkbrauwen goed te verzorgen. Want ook dat zorgt ervoor dat de huid sneller, beter en mooier geneest.

VERZORGING

HOUD JE WENKBRAUWEN ZO LANG MOGELIJK MOOI

We willen natuurlijk dat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw wenkbrauwen! Het is daarom belangrijk om goed voor je wenkbrauwen te zorgen nadat deze volledig zijn genezen:

Hoe lang blijft PMU mooi
Hoe lang blijft PMU mooi

Dit verschilt per persoon. Over het algemeen blijft PMU één tot drie jaar zitten. Om je wenkbrauwen mooi te houden, heb je iedere zes tot twaalf maanden een touch-up-behandeling nodig.

DOET PMU PIJN?
Ook dit verschilt per persoon. Maar de meeste mensen zeggen dat het zetten van PMU qua pijn ergens tussen waxen/harsen en het laten zetten van een tattoo in zit. Voordat we met de behandeling beginnen, brengen we een verdovende crème aan op jouw wenkbrauwen. Daardoor voel je weinig tot niets van de behandeling. Zodra de verdovende crème is uitgewerkt, kunnen je wenkbrauwen gevoelig en/of (licht) pijnlijk aanvoelen. Je kunt hiertegen een pijnstiller nemen. De meeste mensen vinden dit niet nodig.

ZIJN ER BIJWERKINGEN BIJ PMU?
PMU is over het algemeen helemaal veilig. Vóór de behandeling bespreken we eventuele gezondheidsproblemen. En we vragen al onze klanten een medisch formulier te ondertekenen. Na de behandeling kan de huid (licht) geïrriteerd zijn. Bijvoorbeeld door jeuk, (lichte) zwelling of roodheid. Dat gaat, in vrijwel de meest gevallen, vanzelf weer over!

Enthousiast geworden?

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Onze Prijzen

© Copyright 2024 D-nails. All rights reserved. Webdesign by Gripp_D