Meet!

our team

DE SUCCESFORMULE VAN ONS UITZONDERLIJKE TOPTEAM

Onze stylisten zijn – stuk voor stuk – uitblinkers! Ze hebben allemaal een goede basis als nagelstyliste. En hun enthousiasme, toewijding en liefde voor het nagelvak bepaalt 99% van hun succes. Maar, ook belangrijk, ze worden ook voortdurend bijgeschoold door onze managers Lana & Sonia en onze master styliste Marlene. En ook Lana, Sonia en Marlene laten zich zelf ook voortdurend bijscholen. Zo blijven we altijd up-to-date met de nieuwste (nagel)technieken. Die we jou vervolgens ook weer aanleren! Deze cocktail van enthousiasme, toewijding, passie en continue leergierigheid zorgt voor een topteam van opleiders!

India Daskalides

OPRICHTER EN EIGENAAR VAN D-NAILS &D-ACADAMY

India in een notendop: geboren in Gent, 24 jaar, half Grieks, half Iraans, schorpioen, woonde en werkte verspreid over de hele wereld.

Ik was 15 toen ik besloot om met school te stoppen..

.. om mijn droom in de paardenspringsport na te jagen! Want ik kreeg dé ultieme kans om bij één van de beste stallen in Argentinië te rijden. Na een paar maanden sloeg ik mijn vleugels verder uit en in de jaren erna werkte ik bij verschillende stallen over de hele wereld: in Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Canada.

In 2016 – ik was toen 20 – nam ik een ‘tussenjaar’..

.. dus ik boekte een enkele reis naar Australië. Ik bleef daar ruim een jaar en kort samengevat kan ik zeggen dat dit de meest magische ervaring in mijn leven was! Tijdens mijn tijd in Australië reisde ik ook naar Nieuw-Zeeland, Fiji en Indonesië. Alleen met een rugzak en helemaal alleen.  

Na dit avontuur keerde ik terug naar Europa.... daar werkte ik onder andere in Frankrijk en Zwitserland. Ik heb werkelijk álle baantjes gehad die je maar kunt bedenken :)! Maar… hoe ontstond D-Nails? Tijdens mijn jaren in het buitenland bezocht ik regelmatig mijn vrienden en familie in België. En dan wilde ik – als nagelfreak – ook altijd mijn nagels laten doen. Maar tegen de tijd dat ik eindelijk terecht kon, had ik altijd het land alweer verlaten. Dus ik zei altijd gekscherend tegen mijn vrienden en familie: “Als ik óóit écht terugkeer naar België, begin ik een nagelsalon die zónder afspraak werkt!”. In 2018 voegde ik daad bij het woord.. .. ik keerde terug naar België en mijn gekscherende opmerking werd waarheid. Ik richtte D-Nails op: een nagelsalon die zónder afspraak werkt. Nu, twee jaar later, hebben we een team van 18 stylisten, twee vestigingen én een opleidingscentrum (D-Acadamy)! De afgelopen twee jaar waren waanzinnig, maar zó de moeite waard! Mijn doelen die ik 24/7 nastreef Altijd blijven groeien en onze salons áltijd blijven verbeteren. Op alle mogelijke manieren! Goed om te weten Ik ben geen nagelstylist Ik doe digitale marketing, PR, personeelszaken, telefonisch- en mailcontact, zakelijke verzoeken, sociale media, organisatie rondom D-Acadamy en accounting/financiën.

Ons professionele team

Sonia

Sonia
Manager Gent

Marlene

Marlene
Nail Technician

Bert

Bert
Nail Technician

aicha

Aicha
Nail Technician

Homa

Homa
Nail Technician

Yanissa

Yanissa
Nail Technician

Chayenne

Chayenne
Nail Technician

Robin

Robin
Nail Technician

Justine

Justine
Nail Technician

Dalila

Dalila
Nail Technician

Chow

Chow
Nail Technician

Amber

Amber
Nail Technician

Natascha
Receptioniste

India

India
Oprichter & Eigenaar

Meer over Marlene
Master stylist

Voor velen van jullie is Marlene geen onbekende. Ze is een geweldig gepassioneerde nagelstyliste die altijd streeft naar pure perfectie. Marlene volgde nagelcursussen over de hele wereld en geeft tot op de dag van vandaag ook zelf les. Marlene wil namelijk up-to-date blijven, want de nagelwereld ontwikkelt voortdurend. Marlene wil dat haar studenten uitblinken en doet er alles aan om jou goed te helpen. Ze past zich moeiteloos aan aan alle opleidingsniveaus en heeft altijd handige en bruikbare tips & trucs. En, ook niet geheel onbelangrijk: Marlene is ontzettend vriendelijk!

Leuk om te weten: Marlene is buitengewoon gepassioneerd als het gaat om nail art. Daarom heeft de D-Acadamy binnenkort ook nail art opleidingen beschikbaar!

© Copyright 2023 D-nails. All rights reserved. Webdesign by Gripp_D