D-Academy

shop

SONIA & MARLENE | OPGELEID OVER DE GRENS EN DAT MERK JE!
No offence, maar wij Belgen bakken er niet veel van als het gaat om nagelcurussen- en opleidingen. Dat kan écht beter! Zo kunnen wij nog wat leren van de landen om ons heen. Kijk naar Sonia en Marlene. Beiden Portugees en in Portugal opgeleid tot schoonheidsspecialiste. De opleiding tot schoonheidsspecialiste duurt maar liefst vijf (!) jaar en is zeer intensief. Korter of sneller je diploma behalen is niet mogelijk: vijf jaar it is.

INDIA

DIT (VERKOOP)PRAATJE KOMT RECHT UIT MIJN HART!

Natuurlijk wil ik onze D-Acadamy-opleidingen aan je verkopen. Maar wat ik schrijf over mijn opleidingsteam, komt recht uit mijn hart. Lana, Sonia en Marlene léven voor nagels! Het is hun passie en misschien zelfs wel hun obsessie! Een soort way of life :)! En hoewel ik zelf geen nagelstyliste ben; ik zie én voel de passie bij deze meiden. En ik herken deze drive als geen ander! Ik ben ontzettend trots op en blij met deze meiden!

Mijn advies: laat je kans niet glippen en boek snel een opleiding, cursus, training of bootcamp bij onze toppers van de D-Acadamy!

VRAGEN OF MEER INFO OVER ONZE D-ACADAMY?

Klik hier voor meer info of stuur mij een DM!

Liefs, India
WAY OF LIFE
Passie
100%
Obsessie
100%
Trots
100%
TRAININGEN BABYBOOM | COLORBOOM | NAIL SHAPES | NAIL PERFECTION

Marlene

Deze trainingen worden verzorgd door onze master styliste Marlene. Voor velen van jullie is Marlene geen onbekende. Ze is een geweldig gepassioneerde nagelstyliste die altijd streeft naar pure perfectie. Marlene volgde nagelcursussen over de hele wereld en geeft tot op de dag van vandaag ook zelf les. Marlene wil namelijk up-to-date blijven, want de nagelwereld ontwikkelt voortdurend. Marlene wil dat haar studenten uitblinken en doet er alles aan om jou goed te helpen. Ze past zich moeiteloos aan aan alle opleidingsniveaus en heeft altijd handige en bruikbare tips & trucs. En, ook niet geheel onbelangrijk: Marlene is ontzettend vriendelijk!

leuk om te weten...

Marlene is buitengewoon gepassioneerd als het gaat om nail art. Daarom heeft de D-Acadamy binnenkort ook nail art opleidingen beschikbaar!

India
BOOTCAMP BASIS NAGELSTYLISTE | OPLEIDINGEN LASH LIFT | BROW STYLING | POLYGEL

Lana

Deze bootcamp en opleidingen worden verzorgd door Lana: onze in Rusland geboren én getogen manager van de vestiging in Kortrijk. Lana volgde verschillende internationale opleidingen en is al 15 jaar werkzaam als nagelstyliste. Aan kennis en ervaring dus geen enkel gebrek! Lana heeft het bootcampprogramma (basis nagelstyliste) zelf samengesteld. Ze leert jou álles, van A tot Z, in vijf dagen! Bij haar vorige baan reisde Lana de wereld over en leerde van de besten! Lana is geduldig, vriendelijk en kan dingen uitleggen als geen ander! 

D-nails

Wij werken normaal gesproken zonder afspraak! Maar in verband met Covid-19 en de recente maatregelen zijn wij genoodzaakt om over te gaan naar een ander systeem. Meer info lees je boven aan de pagina.

BTW nummer: BE0713755296

ons beleid

© Copyright 2022 D-nails. All rights reserved. Webdesign by Gripp_D