Momenteel werken wij ENKEL tijdens Covid met afspraak. Dit is wettelijk bepaald.

Voor ieder wat wils, want we laten jou bepalen of je met of zonder afspraak langskomt!

UPDATE AFSPRAAKSYSEEM COVID

Covid is er – helaas – nog steeds en veranderde veel. Zo ook onze manier van werken. Ons oorspronkelijke afspraaksysteem (lees: D-Nails werkt eigenlijk niet op afspraak) is daarom gedeeltelijk en tijdelijk anders dan je van ons gewend bent. Hoe het nu precies werkt en waarom we daarvoor kiezen, lees je hier.   

Je kunt op de dag zelf een afspraak maken mits er ruimte is. Zie je online geen ruimte voor een afspraak op de dag zelf? Bel ons dan gerust even. 

WAAROM VRAAGT D-NAILS EEN VOORUITBETALING?

Dat hoefde vroeger niet. Maar toen kwam het – helaas – regelmatig voor dat klanten (veel) te laat of zelfs niet kwamen opdagen. Zonder afbericht. Het komt erop neer dat D-Nails in die gevallen verlies draait. Aan de ene kant omdat bij een no-show er geen geld binnenkomt en wij het vrijgekomen plekje meestal niet meer lastminute kunnen invullen. En aan de andere kant omdat onze stylistes – ook bij een no-show – altijd worden doorbetaald. Dat betekent: kosten maar geen inkomsten. Het komt erop neer dat wij niet kunnen blijven bestaan als dit vaak gebeurt. Daarom vragen wij tegenwoordig een vooruitbetaling. Want de ervaring bij vooruitbetaling leert dat klanten in de meeste gevallen komen opdagen en van tevoren afbellen als zij onverhoopt toch niet op de afspraak kunnen komen.

We hopen op je begrip! 

ONS DOEL IS EN BLIJFT OM AL ONZE KLANTEN MOOIER & GELUKKIG TE MAKEN
Daarbij blijven we streven naar excellente service en kwaliteit. Klant is immers koning(in) :)! We bedachten daarom een – al zeg ik het zelf – perfect afspraaksysteem dat fijn is voor al onze klanten. We starten met dit afspraaksysteem in de vorm van een pilot.

We hopen je snel te zien!

Liefs, India & team D-Nails

Ons nieuwe systeem

MAAK EEN AFSPRAAK

Boek online een afspraak. Na de (volledige) betaling van jouw geboekte behandeling, bevestigen wij de afspraak. Je kiest zelf een vestiging, tijdstip en stylist.

Goed om te weten

  • Wil je jouw afspraak verzetten? Dat kan! Doe het wel minimaal 24 uur van tevoren. Jouw betaalde bedrag wordt automatisch ‘meegenomen’ naar de datum waarop je de afspraak hebt verzet.
  • Wil je jouw afspraak afzeggen? Doe dat minimaal 24 uur van tevoren. Bij later afzeggen krijg je geen geld terug.
  • Kom op tijd. Ben je iets later? Bel ons dan zo snel mogelijk.
  • Je kunt op de dag zelf een afspraak maken mits er ruimte is. Zie je online geen ruimte voor een afspraak op de dag zelf? Bel ons dan gerust even. 

Openingstijden

Kom langs wanneer het jou uitkomt,
zonder afspraak!

Gent
 
Maandag:       Gesloten
Dinsdag:         10:00 – 20:00
Woensdag:     10:00 – 20:00
Donderdag:    10:00 – 20:00
Vrijdag:           10:00 – 20:00
Zaterdag:        12:00 – 18:00
zondag:           Gesloten
 
 
Kortrijk
 
Maandag:       10:00 – 20.00
Dinsdag:         Gesloten
Woensdag:     10:00 – 20:00
Donderdag:    10:00 – 20:00
Vrijdag:           10:00 – 20:00
Zaterdag:        12:00 – 18:00
Zondag:           Gesloten
 
Sint- Martens- Latem
 
Maandag 09:00-17:30

Dinsdag 09:00-17:30
Donderdag 09:00-17:30
Vrijdag 09:00-17:30
Zaterdag 10:00-16:30

Zondag & Woensdag gesloten

D-nails

Wij werken normaal gesproken zonder afspraak! Maar in verband met Covid-19 en de recente maatregelen zijn wij genoodzaakt om over te gaan naar een ander systeem. Meer info lees je boven aan de pagina.

BTW nummer: BE0713755296

ons beleid

© Copyright 2022 D-nails. All rights reserved. Webdesign by Gripp_D